Hozzávalók
-
2 db M-es tojás
-
10 dkg étcsokoládé
-
1 púpozott evőkanál cukrozatlan kakaópor
-
1 evőkanál csokoládés fehérjepor
-
1 evőkanál mandulaliszt
-
2 evőkanál eritrit
-
1 kávéskanál vanília kivonat
-
4 evőkanál Kókuszzsír
-
2 db főtt cékla
Leírás
Az igazi brownie a legfinomabb és az egyik legkalóriadúsabb sütemények egyike. Az eredeti változat fehér liszttel és sok cukorral készül. Amit ma elhoztam Nektek gluténmentes, laktózmentes és egészséges. A céklának köszönhetően különleges ízvilágú. Vágjunk bele. 🙂
A recept és a kép Mónika munkája. További hasonló receptekért kövessétek Mónika instagramját.
[instagram-feed id=”613069785″]
Lépések
1
Kész
|
A csokit a kókuszzsírral felolvasztom. |
2
Kész
|
A tojásokat az eritrittel habosra keverem. |
3
Kész
|
A tojásos masszához adom a csokis masszát. |
4
Kész
|
A masszába a száraz hozzávalókat is belekeverem. |
5
Kész
|
Turmixgépbe rakva a céklával összedolgozom. |
6
Kész
|
Tepsibe rakom és 180 fokos előmelegített sütőben 15-20 percig sütöm. Akkor jó, ha még ragad a tűre a közepe. Jó étvágyat :-) |