Hozzávalók
-
1 db Padlizsán
-
250 g csiperke gomba
-
1 db vöröshagyma
-
2 gerezd Fokhagyma
-
1 csomag Nocarb lasagne tészta
-
1 db Sűrìtett paradicsom konzerv
-
80 g ParmezánReszelt
Leírás
Konjak tésztával készült vegetáriánus lasagne receptet hoztam Nektek, amiből diéta idején sem kell kispórolni a sajtot.
A recept és a kép Ildikó munkája. További hasonló receptekért kövessétek Ildikó instagramját.
[instagram-feed id=”4801463871″]
Lépések
1
Kész
|
Vízen megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát,ezután mehet hozzá a kockára vágott padlizsán és gomba,fűszerek,paradicsom konzerv,tulajdonképpen bolognait készítünk belőle,de nem kell teljesen készre főzni a ragut. |
2
Kész
|
|
3
Kész
|
200 fokra előmelegített sütőbe tesszük,10 perc alatt elkészül. |