Hozzávalók
-
150 g zabpehelyliszt
-
50 g teljes kiőrlésű búzaliszt
-
1 tk. szódabikarbóna
-
1 tk. sütőpor
-
2 tk. fahéj
-
140 g eritrit
-
csipet só
-
140 g vaj
-
3 db tojás
-
3 db alma
Leírás
Diétás almás minikuglóf recept. Reggelire teával, vagy délutáni desszertnek választanád? Ha szereted a kuglófokat, akkor megtaláltad a kuglóf receptek csodáját. Ha vendégeket vársz, akkor ezzel a desszertel biztosan elkápráztatod őket.
A recept és a kép Lilla munkája. További hasonló receptekért kövessétek Lilla instagramját.
[instagram-feed id=”2032923984″]
Lépések
1
Kész
|
Összekeverjük a száraz hozzávalókat, majd hozzákeverjük az olvasztott vajat. |
2
Kész
|
Lereszeljük az almákat, felverjük a tojásokat és hozzáadjuk a masszához. |
3
Kész
|
Szilikonos, vagy vajazott/lisztezett formákba öntjük és 180 fokos, előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük. (Fogpiszkálóval ellenőrizzük, hogy átsült -e a tészta) |