0 0
Cukkini spagetti gombával és tofuval

Oszd meg a közösségi halódon:

Vagy akár csak másold ki és oszd meg ezt az URL-t

Hozzávalók

Adag szerkesztése:
1 kisebb Cukkini
1 kicsi Avokádó
0,5 db Lime
4-5 db csiperke gomba
150g Tofu (natúr)
Kb 5g Kókuszzsír

Recept könyvjelzése

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cukkini spagetti gombával és tofuval

Tulajdonságok:
    Konyha:

      MINDEN DIÉTÁBAN MEGÁLLJA A HELYÉT. BÁRKI BÁRMIKOR KÖNNYEDÉN ELKÉSZÍTHETI. KÖRETNKÉNT IS MEGÁLLJA A HELYÉT BÁRMELY TÍPUSÚ HÚSSAL

      • 20 perc
      • 1 adag
      • Könnyű

      Hozzávalók

      Leírás

      Megosztás

      Szeretitek a spagettit? Ennek a receptnek köszönhetően diétásan is tudjátok fogyasztani. Minden diétában megállja a helyét, nagyon könnyű elkészíteni.

      A recept és a kép Zsófi munkája. További hasonló receptekért kövessétek Zsófi instagramját.
      [instagram-feed id=”5497578826″]

      Lépések

      1
      Kész

      A cukkinit jól mossuk meg és spirálozó segítségével készítsünk belőle spagettit, majd forrásban lévő vizzel öntsük le úgy, hogy teljesen ellepje a zöldséget. Tegyük félre pár percre, amíg elkészítjük a többi hozzávalókat is.

      2
      Kész

      Az érett, puha avokádót megtisztítjuk és krémesítjük. Ízlés szerint adunk hozzá lime levet, sózzuk, borsozzuk. Jól illik hozzá a koriander levele is.

      3
      Kész

      A gombákat megtisztítjuk, felvágjuk és serpenyőben megpirítjuk vagy párolhatjuk is. Közben ízlés szerint ízesítjük (én sót, borsot és bio citrom reszelt héját szoktam használni)

      4
      Kész

      A tofut kis kockákra vágjuk és serpenyőben kókuszzsíron megpirítjuk. Ízlésünk szerint sózzuk, borsozzuk, illetve zöld fűszereket is adhatunk hozzá

      5
      Kész

      A cukkiniről leöntjük a levet, elkeverjük az avokádókrémmel és a tányérra helyezzük. A gombákat a tetejére halmozzuk, a tofukockákat köré helyezzük. A tálalás során friss petrezselyemlevéllel még intenzívebb ízt adhatunk neki

      Sofia

      Sziasztok, Receptjeim többsége a mediterrán konyhát veszi alapul. Egyszerű, bárki számára gyorsan elkészíthető ételeket szoktam készíteni, ami nagy segítség a rohanós hétköznapokban. Alapanyagaim mindig friss, szezonális bio zöldségek és gyümölcsök. Húsok, halak és tojás esetén is a frissességre és a megbízható forrásra törekszem. Nem vagyok vegán, sem vegetáriánus, viszont egy héten többszőr is húsmentesen étkezem, tejet és tejtermékeket egyáltalán nem fogyasztok.

      Recept értékelések

      Erre a receptre még nincs értékelés. Légy te az első, aki értékeli.
      Fűszeres csicseriborsó snack
      előző
      Fűszeres csicseriborsó snack
      Oldschool vegán zabkása felturbózva
      következő
      Oldschool vegán zabkása felturbózva
      Fűszeres csicseriborsó snack
      előző
      Fűszeres csicseriborsó snack
      Oldschool vegán zabkása felturbózva
      következő
      Oldschool vegán zabkása felturbózva

      Szólj hozzá

      Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here