Hozzávalók
-
250g sült édesburgonya
-
3-4 ek. eritritízlés szerint
-
0,5 csomag sütőpor
-
1 csipet só
-
0,5 dl növényi tej
-
2,5 ek. kakaópor
-
50 g zabpehelyliszt
-
1 db tojás
Leírás
Ha vágysz valami csokoládés finomságra, akkor megtaláltad az igazit. A diétás brownie édesburgonyából nemcsak egészséges, hanem gyorsan elkészíthető desszert is. A brownie tésztája nem kell, hogy teljesen “száraz” legyen, a közepe mindig kicsit lágyabb. Sütőből kivéve, ahogy hűl, a tészta tovább szilárdul. Nagyon passzol hozzá egy vaníliás-eritrites görög joghurtos öntet.
A recept és a kép Lilla munkája. További hasonló receptekért kövessétek Lilla instagramját.
[instagram-feed id=”2032923984″]
Lépések
1
Kész
|
A hozzávalókat aprítógépbe tettem, és összedolgoztam. |
2
Kész
|
Kivajazott tepsibe öntöttem, és 180-190 fokos sütőben sütöttem kb. 20 percig. Ha kisebb edényt használunk és a nyers krém magasabban feljön, akkor több idő kell a sütéshez. |
3
Kész
|
Tűpróbával ellenőrizzük, hogy elegendő-e a sütési idő. |