Hozzávalók
-
400 g csiperke gomba
-
1 db lilahagyma
-
20 g zabpehelyliszt
-
30 g zabpehely
-
100 g Tofu
-
3 ek Sörélesztőpehely
-
1 tk petrezselyem
Leírás
Egy olyan vegán receptet osztok meg Veletek, ami tökéletesen beilleszthető a diétádba, de egy kiadósabb körettel a nem diétázó családunknak is bátran tálalhatjuk.
A recept és a kép Ildikó munkája. További hasonló receptekért kövessétek Ildikó instagramját.
[instagram-feed id=”4801463871″]
Lépések
1
Kész
|
Egy fej apróra vágott lilahagymát vízen megpárolunk,majd mehet rá egy kevés pirospaprika és az apróra vágott gomba. |
2
Kész
|
Amikor az elkèszült gomba kihűlt,leturmixoljuk,ès ehhez tesszük hozzá az összes hozzávalót. (A tofut érdemes lereszelni) Összegyúrjuk. |
3
Kész
|
Érméket formázunk a masszából és sütőlapra tesszük. |
4
Kész
|
180 fokos előmelegített sütőben 20 perc alatt megsül. |
5
Kész
|
Tetszőlegesen elkészített saláta mellé tálaljuk. |