0 0
Gombaérmék friss salátával

Oszd meg a közösségi halódon:

Vagy akár csak másold ki és oszd meg ezt az URL-t

Hozzávalók

Adag szerkesztése:
400 g csiperke gomba
1 db lilahagyma
20 g zabpehelyliszt
30 g zabpehely
100 g Tofu
3 ek Sörélesztőpehely
1 tk petrezselyem

Recept könyvjelzése

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gombaérmék friss salátával

Tulajdonságok:

    VEGÁN,EGYSZERŰ GOMBAÉRMÉK FRISS SALÁTÁVAL

    • 35 perc
    • 2 adag
    • Könnyű

    Hozzávalók

    Leírás

    Megosztás

    Egy olyan vegán receptet osztok meg Veletek, ami tökéletesen beilleszthető a diétádba, de egy kiadósabb körettel a nem diétázó családunknak is bátran tálalhatjuk.

    A recept és a kép Ildikó munkája. További hasonló receptekért kövessétek Ildikó instagramját.
    [instagram-feed id=”4801463871″]

    Lépések

    1
    Kész

    Egy fej apróra vágott lilahagymát vízen megpárolunk,majd mehet rá egy kevés pirospaprika és az apróra vágott gomba.

    2
    Kész

    Amikor az elkèszült gomba kihűlt,leturmixoljuk,ès ehhez tesszük hozzá az összes hozzávalót. (A tofut érdemes lereszelni) Összegyúrjuk.

    3
    Kész

    Érméket formázunk a masszából és sütőlapra tesszük.

    4
    Kész

    180 fokos előmelegített sütőben 20 perc alatt megsül.

    5
    Kész

    Tetszőlegesen elkészített saláta mellé tálaljuk.

    Recept értékelések

    Erre a receptre még nincs értékelés. Légy te az első, aki értékeli.
    Gyümölcsös zabkása
    előző
    Gyümölcsös zabkása
    Szafifree energiagolyó
    következő
    Szafifree energiagolyók
    Gyümölcsös zabkása
    előző
    Gyümölcsös zabkása
    Szafifree energiagolyó
    következő
    Szafifree energiagolyók

    Szólj hozzá