Hozzávalók
-
1 csésze zabpehely
-
2 csésze mandulatej
-
1 ek. kakaópor
-
2 ek. kókuszvirágcukor
-
1 tk. fahéj
-
1/5 tk. só
-
1 tk. vanília aroma
-
2-3 ek. fagyasztott piros gyümölcsök
-
tökmag
-
szója jégkrém
Leírás
Sziasztok! Az alábbi receptet nagyon sokszor elkészítettem már, nagyon egyszerű és gyors vegán reggelit alkothattok ezzel, ami nem csak hogy hihetetlen finom, de egészséges és környezetbarát is! Készítsétek el ti is, adjatok hozzá kis extrákat, mint szójafagyi (laktózmentes, vegán) tökmag, és máris egy hihetetlenül fincsi vegán étket varázsoltatok! Jó étvágyat hozzá!
A recept és a kép Anett munkája. További hasonló receptekért kövessétek Anett instagramját.
[instagram-feed id=”234422261″]
Lépések
1
Kész
|
Az összetevőket mind egy fazékba tesszük, forralni kezdjük és addig kell kevergetni, míg kásás állagúvá válik. |
2
Kész
|
Ekkor levesszük a tűzről, tálba önjük, teszünk rá erdei gyümölcsöket, tökmagot, esetleg még a tetejére kis kókuszvirág cukrot, goji berryt, és egy kis vaníliás szójajégrémet. |
3
Kész
|
Ki ahogy szereti ízesítheti! :) |