Hozzávalók
-
120 g ParmezánReszelt
-
7 ek. kókuszolajOlvasztott
-
80 g PaleoLét lisztvarázs
-
30 g Cocomas
-
50 g tökmagSzárazon pirítva,ledarálva
Leírás
A híres szakács, Nigella Lawson parmezános ropogós receptjét reformáltam át,így lett belőle egy tojásmentes,paleo és diétás ropogós.
A recept és a kép Ildikó munkája. További hasonló receptekért kövessétek Ildikó instagramját.
[instagram-feed id=”4801463871″]
Lépések
1
Kész
|
A tökmagot szárazon pirítjuk,majd ledaráljuk. |
2
Kész
|
Az összes hozzávalót alaposan összegyúrjuk (só nem kell bele!) és egy tekercset formázunk belőle egy folpack segítségével. Mehet a hűtőbe 30 percre. |
3
Kész
|
A hűtőhideg tésztát felszeleteljük és 175 fokra előmelegített sütőbe tesszük 15 percre. Félidőben megfordítjuk. |