0 0
Parmezános, tökmagos ropogós

Oszd meg a közösségi halódon:

Vagy akár csak másold ki és oszd meg ezt az URL-t

Hozzávalók

Adag szerkesztése:
120 g Parmezán Reszelt
7 ek. kókuszolaj Olvasztott
80 g PaleoLét lisztvarázs
30 g Cocomas
50 g tökmag Szárazon pirítva,ledarálva

Recept könyvjelzése

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Parmezános, tökmagos ropogós

Tulajdonságok:

    GYORSAN ELKÉSZÍTHETŐ PARMEZÁNOS-TÖKMAGOS ROPOGÓS

    • 55 perc
    • 4 adag
    • Könnyű

    Hozzávalók

    Leírás

    Megosztás

    A híres szakács, Nigella Lawson parmezános ropogós receptjét reformáltam át,így lett belőle egy tojásmentes,paleo és diétás ropogós.

    A recept és a kép Ildikó munkája. További hasonló receptekért kövessétek Ildikó instagramját.
    [instagram-feed id=”4801463871″]

    Lépések

    1
    Kész

    A tökmagot szárazon pirítjuk,majd ledaráljuk.

    2
    Kész

    Az összes hozzávalót alaposan összegyúrjuk (só nem kell bele!) és egy tekercset formázunk belőle egy folpack segítségével. Mehet a hűtőbe 30 percre.

    3
    Kész

    A hűtőhideg tésztát felszeleteljük és 175 fokra előmelegített sütőbe tesszük 15 percre. Félidőben megfordítjuk.

    @VIS_VITALIS_1

    Recept értékelések

    Erre a receptre még nincs értékelés. Légy te az első, aki értékeli.
    Diétás brokkoli fasírt
    előző
    Diétás brokkoli fasírt
    Vegán gombapaprikás köles-bizi gombócokkal
    következő
    Vegán gombapaprikás köles-bizi gombócokkal
    Diétás brokkoli fasírt
    előző
    Diétás brokkoli fasírt
    Vegán gombapaprikás köles-bizi gombócokkal
    következő
    Vegán gombapaprikás köles-bizi gombócokkal

    Szólj hozzá