0 0
Töltött gomba

Oszd meg a közösségi halódon:

Vagy akár csak másold ki és oszd meg ezt az URL-t

Hozzávalók

Adag szerkesztése:
300 g csiperke gomba champion gomba is tökéletes
15 dkg sonka
15 dkg light trapista sajt
100 g zsírszegény túró
1 kis pohár tejföl
ízlés szerint
bors ízlés szerint
fokhagyma granulátum ízlés szerint

Recept könyvjelzése

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Töltött gomba

EGYSZERŰ, KÜLÖNLEGES

  • 30 perc
  • 2 adag
  • Könnyű

Hozzávalók

Leírás

Megosztás

Ha egy egyszerű receptet keresel, akkor megtaláltad! A töltött gomba könnyen elkészíthető étel. Ha nincs túl sok időd, de szeretnél diétás ételt készíteni akkor ez teljesen ideális. A töltött gomba akár egy ebédre, vacsorára vagy akár köretnek is tökéletesen szolgál.

Lépések

1
Kész

A túrót és a tejfölt összekeverjük, beletesszük a kis darabokra felkockázott sonkát. A tejfölös túrót és a sonkát összekeverjük villával, vagy akár kézi turmixgéppel is összepréselhetjük. Ízlés szerint fűszerezzük.

2
Kész

Csiperke gombának a tönkjét eltávolítjuk és a gomba fejbe beletöltjük a sonkás-tejfölös-túrós masszát. Ezután a töltött gombafejeket a sütőedénybe elhelyezzük úgy, hogy ne érjenek egymáshoz és betesszük az előre melegített sütőbe 10 percre.

3
Kész

A gomba fejeket akkor érdemes kivenni a sütőből, amikor már kiengedte a levét. (sütő erősségétől függ) Ha ez megtörtént, akkor a gomba töltelékére rászórjuk a lereszelt sajtot és visszahelyezzük a sütőbe újabb 10 percre, míg a sajt aranybarna nem lesz.

Recept értékelések

Erre a receptre még nincs értékelés. Légy te az első, aki értékeli.
Epres zabos süti diétásan
előző
Epres-kókuszos zabos süti
Gluténmentes citromos torta
következő
Krémes citromos gluténmentes túrótorta
Epres zabos süti diétásan
előző
Epres-kókuszos zabos süti
Gluténmentes citromos torta
következő
Krémes citromos gluténmentes túrótorta

Szólj hozzá