Hozzávalók
-
1 db Padlizsán
-
50 g Póréhagyma
-
60 g Cocomas
-
100 g Vöröslencse
-
2 db FokhagymaGerezd
Leírás
Gyorsan elkészíthető vegán receptet hoztam Nektek,húsmentes napokra kiváló,ugyanis nemcsak finom,de nagyon tápláló is.
A recept és a kép Ildikó munkája. További hasonló receptekért kövessétek Ildikó instagramját.
[instagram-feed id=”4801463871″]
Lépések
1
Kész
|
A vöröslencsét feltesszük főzni. A padlizsánt kockára vágjuk és besózzuk. |
2
Kész
|
Az aprított póréhagymát vízen megpároljuk, majd hozzá adjuk a padlizsánt. |
3
Kész
|
Amikor megfőtt a padlizsán,hozzáadjuk a cocomast,a főtt vöröslencsét,egyet rottyan és készen van. |