Hozzávalók
-
5 dkg mandulaliszt
-
5 dkg Pekándió
-
10 dkg Aszalt vörös áfonya
-
2 dkg Kókuszvaj
-
5 dkg Mazsola
-
Hántolt földimandula panír
Leírás
Gyerekkoromban nagyon sok darált kekszes golyót ettem, ami persze tele volt cukorral. Amit elhoztam Nektek az egy egészséges változata. Glutén- és laktózmentes, valamint hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Gyorsan elkészíthető és az aszalt vörös áfonyának köszönhetően igazán különleges ízű.
A recept és a kép Mónika munkája. További hasonló receptekért kövessétek Mónika instagramját.
[instagram-feed id=”613069785″]
Lépések
1
Kész
|
A hozzávalókat összedaráljuk minél krémesebbre. |
2
Kész
|
A masszából golyókat formázunk. Ha szeretünk pepecselni, akkor mindegyik közepén legyen egy aszalt vörös áfonya. |
3
Kész
|
A golyókat a végén hempergessük: én most mandulapanírba, de holland kakaóporba, kókuszreszelékbe... tetszés szerint bármibe. 😊 Jó étvágyat kívánok! |