Hozzávalók
-
2 db újhagyma
-
6 db gomba
-
1 db édesburgonya
-
2 db csicsóka
-
1 db bio leveskocka
-
2 dl főzőtejszín
-
2,5 dl víz
-
só
-
bors
Leírás
A csicsóka egy gumós évelő, gyógynövény, amely nagyon sok rostot tartalmaz, az egyik legjobb inulinforrás. Az inulin egy nagyméretű rost, amely nem oldódik vízben. Kiváló a bélflóra regenerálásához, különösen ajánlott cukorbetegeknek, vagy elhízás esetén. Az alábbi gyors, egyszerű gombás csicsókakrémleves recept kiváló lehet diétád során.
A recept és a kép Lilla munkája. További hasonló receptekért kövessétek Lilla instagramját.
[instagram-feed id=”2032923984″]
Lépések
1
Kész
|
Az aprított újhagymát és a gombát kókuszolajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a tisztított, kockázott édesburgonyát, és csicsókát. |
2
Kész
|
Pár percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a főzőtejszínt, és a vizet. |
3
Kész
|
Ezután következik az ízesítés. Adjuk hozzá a leveskockát, sót, borsot. |
4
Kész
|
Addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak, majd összeturmixoljuk. |