Hozzávalók
-
1 db almareszelve
-
1 db narancs levefacsarva
-
3/4 bögre zabpehelykis szeművel kellemesebb az állag
-
1/5 bögre teljes kiőrlésű búzaliszt
-
1 db tojás
-
fahéjízlés szerint
-
1 nagy ek. méz
-
késhegynyi sütőpor
-
rizstejcsak ha szükséges
Leírás
A recept és a kép Réka munkája. További hasonló receptekért kövessétek Réka instagramját.
[instagram-feed id=”6994869506″]
Lépések
1
Kész
|
Az almát meghámozzuk, majd lereszeljük, a narancs levét belefacsarjuk és bele ütünk egy tojást. |
2
Kész
|
3/4 bögre zabpelyhet, 1/5 bögre teljes kiőrlésű lisztet és egy késhegynyi sütőport összekeverünk, majd a lereszelt almához keverjük. 1 evőkanál mézzel és ízlés szerint (jó sok :D ) fahéjjal ízesítjük. |
3
Kész
|
Ha szükséges egy pici rizstejet adunk hozzá a megfelelő, masszaszerű állag eléréséhez. |
4
Kész
|
Sütőpapírra egy nagy evőkanál segítségével kis korongokat formázunk, aszalt gyümölcsökkel, magvakkal díszítjük. |
5
Kész
|
180°C-on 25 percig barnára sütjük. |