Hozzávalók
-
1 db Édeskömény
-
1 db narancs
-
60g tonhal
Leírás
A recept és a kép Zsófi munkája. További hasonló receptekért kövessétek Zsófi instagramját.
[instagram-feed id=”5497578826″]
Lépések
1
Kész
|
Az édesköményt megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk/reszeljük |
2
Kész
|
Egy bio narancs héját lereszeljük, a húsát apró kis darabokra vágjuk, majd az édesköménnyel összeforgatjuk. |
3
Kész
|
A tonhalkonzervről leöntjük az olajat és a salátánkra szórjuk |
4
Kész
|
A salátáta önmagában is nagyon finom. Én csak így "natúran" szeretem, de adhatunk hozzá sót, borsot, olívaolajat, magvakat stb. Mindenki ízlése és diétája szerint ízesítheti |