Hozzávalók
-
200 g csicsókaFőtt
-
100 g PaleoLét lisztvarázs
-
15 g kókuszolajOlvasztott
-
1 tk. sütőpor
-
1 tk. só
-
1 db TojássárgájaA pogácsa kenésére
Leírás
A csicsókát sokan a szegények krumplijaként ismerik,pedig sokkal gazdagabb,mint a hagyományos burgonya. Nézzétek csak! Pogácsát is süthetünk belőle.
A recept és a kép Ildikó munkája. További hasonló receptekért kövessétek Ildikó instagramját.
[instagram-feed id=”4801463871″]
Lépések
1
Kész
|
A főtt csicsókát lereszeljük és alaposan összegyúrjuk minden hozzávalóval. |
2
Kész
|
Kétszer hajtogatjuk a tésztát,kiszaggatjuk,lekenjük tojássárgájával és mehet is a 180 fokra előmelegített sütőbe. 22 perc alatt készre sütjük. |