Hozzávalók
-
30 g zabpehelyliszt
-
30 g mandulalisztdarált mandula
-
150 g zsírszegény natúr joghurt
-
4db tojásfehérje
-
1 db tojás sárgája
-
40 g eritrit
-
20 g Vaníliás fehérjeporelhagyható, több édesítóvel kiváltható
-
70 g zsírszegény túró
-
1 db banán
-
1mk sütőporpaleo sütőpor/ szódabikarbóna
Leírás
Egyik este jött az ötlet, hogy valami saját receptet akarok kreálni és lehetőleg minél több fehérjét tartalmazzon és diétába illeszthető legyen.
Az elkészítése pofon egyszerű és szép nagy adag készül belőle. Jó sütögetést Nektek! 🥧 🙂
A recept és a kép Vivien munkája. További hasonló receptekért kövessétek Vivien instagramját.
[instagram-feed id=”303430279″]
Lépések
1
Kész
|
A tojásokat szétválasztjuk |
2
Kész
|
A száraz alapanyagokat összekeverjük a folyékony alapanyagokkal |
3
Kész
|
A tojásfehérjét kemény habbá verjük |
4
Kész
|
Ha nem szilikon formában sütjük, akkor kell pici kókuszzsír a kikenéshez. |
5
Kész
|
15-20percig (de inkább figyeljük, meg ne égjen) sütjük előmelegített sütőben 180 fokon |
6
Kész
|
A krémet robotgéppel pépesítjük a tetejére (banán+túró+ eritrit ízlés szerint) |
7
Kész
|
Díszítés |